Logo

Adresă

Șoseaua Bârlad-Bacău, km. 7, Comuna Perieni, Județul Vaslui

Termeni si condiții

Informatii despre site

Site-ul web cesperieni.ro este proprietatea S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni, cu sediul in Perieni, Judetul Vaslui, C.I.F. RO 24513593, numit pe parcursul acestor termeni si conditii cesperieni.ro

Date contact:

  • Adresa: Localitatea Perieni, Judetul Vaslui
  • Telefon: (+40) 373-550-155
  • Email: office [ @ ] cesperieni.ro

Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul site-ului, inclusiv experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adaugare comentariu” devin proprietatea S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea espectiva.

Anumite sectiuni din cadrul site-ului (de exemplu sectiunea „Informatii publice”) contin informatii puse la dispozitia utilizatorii care acceseaza paginile site-ului. Licenta mentionata anterior include si dreptul S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni de a sublicentia cu titlu gratuit respectivul continut catre terte parti cu care are relatii contractuale. Drepturile de autor asupra operelor incarcate de utilizatori raman la acestia, site-ul actionand doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respective.

Cu exceptia continutului specific prezentat in paragraful anterior, unde se aplica termenii licentelor respective, se poate utiliza continutul site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni:

  • a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni asupra continutului;
  • b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  • c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Este interzisa orice utilizare a continutului site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office [at] cesperieni.ro

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office [at] cesperieni.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor site-ului sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

In cazul operelor incarcate de utilizatori, site-ul functioneaza intr-un regim de gazduire si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati.

Suspendarea accesului

S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

Schimbari ale site-ului

S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Aprobarea comentariilor

S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii site-ului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea site-ului, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

S.C.D.C.E.S. Mircea Motoc Perieni isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.